Vacature Producer

Woestijnvis zoekt (voor producties vanaf januari ’23)… Ervaren Producers!

Het groeiende verhaal en de bloeiende successen van onze laatste producties zetten de deuren open voor nieuw productioneel talent! We zoeken ervaren plantrekkers die houden van een uitdaging en voor wie sterk budgetbeheer dagelijkse kost is, die geboren planners zijn met een hart voor mensen en voor wie een gsm en mailbox de beste uitvindingen zijn sinds de beeldbuis maar vooral… teamplayers die goesting hebben en gedreven zijn om onder nieuwe, grote en bestaande succesprojecten hun schouders te zetten en in goede banen te leiden van begin tot einde. 

Wij staan open voor eerste kennismakingsgesprekken & lange termijn koffiebabbels, luisterend met grote nieuwsgierigheid naar jouw eerdere productionele realisaties & ambities en puzzelend naar een sterke samenwerking die onze grootste fantasieën (professioneel dan toch) overtreft!

Wij bieden naast behoorlijk lekkere koffie, verjaardag traktaties, airconditioning, Wi-Fi, ping-pong tafel, entertainende collega’s, verplichte lunchpauze en gegarandeerde niet-verveling, ook een zeer correct verloningspakket (*freelancers wees welkom) op maat van jouw ervaring… en natuurlijk eindeloos veel amusement bij het leukste productiehuis van Vlaanderen en omstreken!

Voel je het al tintelen & kriebelen? Blijft dat gevoel na enkele dagen aanhouden? Raadpleeg dan zeker op tijd de huisarts of stuur jouw CV naar vacatures@woestijnvis.be

 

 
 
hover button