Woestijnvis(m.(v.); -sen)

Nieuws

lees meer...

Publiek

allen verbazen

doe/kijk mee!

schrijf je in

Drie Televisie Sterren voor Woestijnvis

Mar 17th, 2014

In Hasselt vond op 15 maart 2014 de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren plaats. Woestijnvis viel met z'n programma's en mensen maar liefst drie keer in de prijzen. 

De grootste verrassing van de avond was de ster voor Beste Informatieprogramma. Die ging naar De Ideale Wereld, het programma van Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Jonas Geirnaert, dat zo onverwachts Het Nieuws op vtm en Het Journaal op één overtroefde. Want zo gaat dat nu eenmaal: als twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen. 

http://assets.woestijnvis.be/files/1075/original/diw2.jpg?1395754465

Otto-Jan Ham, die na twaalf jaar Studio Brussel de overstap maakte naar televisie, mocht twee keer het podium op. Want hij werd door de Televisieacademie bekroond tot Rijzende Ster. De award werd hem uitgereikt door Tom Waes, die meteen ook het dankwoord van hem overnam. "Ik wil graag twee mensen bedanken die week na week mijn programma maken: bedankt Koen Wauters en Tom Waes", grapte hij, refererend naar de eigenzinnige rubriek 'Wauters vs Waes vs Wham' in De Ideale Wereld.

De Rechtbank was onze derde winnaar van de avond. Het programma haalde het van Alloo in de gevangenis, De Kroongetuigen en Belpop en won de Televisie Ster voor het Beste Reportage en documentaireprogramma.

Een dikke proficiat aan iedereen! 

nieuws show drie-televisie-sterren-voor-woestijnvis

Publiek